BODRUM ESCORT

 

Tanga Giyen Türkbükü Bayan Partner Okşan

  • Bölge- Mahalle: Türkbükü
  • İlçe: Bodrum
  • Şehir: Muğla
  • Ülke: Türkiye
  • Zip/Postal Code: 48990
  • Listed: 28 Temmuz 2017 13:00
  • Expires: This ad has expired
Description

Özellikle siyah ve dantelli tangalar giyinmeyi çok seviyorum. Türkbükü bayan partner Okşan ben. Bu ilan sitesinde Bodrum genç eskort olarak tanımlıyorum. Kendime ve yaptığım işe çok fazla inanıyorum. Sizlerin istekleri, her zaman benim için çok ama çok önemlidir. Baylar bu konuda asla mütevazı olmayacağım ama ben çok seksi bir kadınım. Erkekleri azdırmak konusunda en az bu, Türkbükü escort bayanlar kadar iyi olduğumu biliyorum. Bende bu konuda kesinlikle onlara hak veriyorum zaten Rus asıllı bir kadın olduğumu düşünüyorum.

Ne yalan söyleyeyim sizlerin zevklenmesi beni fazlasıyla mutlu ediyor. Erkeklerle her zaman lüks otellerde veya yazlık evlerde buluşmayı seviyorum. Bazen çok beğendiğim genç erkekler oluyor ve onları evlerinin kapısını sınırsızca açıyorum. Gizlilik benimi için çok önemlidir ama aynı zamanda çok temiz bir kadınım. Zaten evime gelen erkekler, ücretimin iki katını ödeyerek buradan ayrılıyorlar. Beni sürekli arayan sürekli benimle birlikte olmak isteyen çok fazla müşterim var. Ama ben kimsenin metresi olmayı kabul etmiyorum. Benimle birlikte yaşayacağın çok fazla şey olduğunu düşünüyorsan eğer hemen ara beni balım.

1772 genel görüntüleme, 1 today

  

Listing ID: 1865bfe567243a65

sorun bildirin

Processing your request, Please wait....

Yorum Yazınız

You must be logged in to post a comment.

Bostancı escortAtaşehir escortAtaşehir escortAnkara escort bayanAnkara escortAnkara escortKartal Escortkurtköy escortAnkara escortankara rus escortAnadolu yakası escortAnadolu yakası escortescort bahçeşehir